» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 07-11-2006

Beste 914parts.nl nieuwsbriefabonnee en 914 liefhebber

Eindelijk is het dan weer zo ver om je te informeren via deze nieuwsbrief over de stand van zaken m.b.t. de website http://www.914parts.nl

Je kunt de updates bekijken via de homepage onder de button: Nieuws of klik op onderstaande link.
http://www.914parts.nl/index.php?cont=news

De lezers die deze nieuwsbrief voor het eerst ontvangen en/of zich hebben geabonneerd, wil ik van harte uitnodigen om kennis te maken met de website van www.914 parts.nl, de grootste onderdelenaanbieder op het gebied van de Porsche 914 in de BENELUX. Op deze website vind je allerlei informatie over de 914 zoals technische tips, een evenementenagenda, verkoopbemiddeling, aanbod van onderdelen, boeken, miniaturen, enz. Kortom op deze site vind je alles wat met de 914 te maken heeft.

TECH-TIP’s:
Deze keer zijn er twee TECH-TIP`s bijgekomen om weer in de pas te lopen voor de maandelijks update.

EVENEMENTEN:
Vorige maand heb ik op de Oldtimer Beurs in België gestaan met een eigen stand. Deze beurs stond geheel in het teken PORSCHE en was een groot succes. Ik heb daar kennis mogen maken met heel veel 914-enthousiastelingen. Een fotoverslag vind je onder “EVENEMENTEN “.

BOEKEN & DRUKWERK:
Let ook op de tijdelijke aanbieding van de bedieningsaanleidingen van de Porsche 914 onder ‘Boeken & Drukwerk’. Enkele exemplaren zijn nog voorradig, kijk snel of jouw type en bouwjaar er bij is en maak gebruik van het tijdelijke voordeel. Mocht je de boeken in het Engels of Frans willen ontvangen dan kan je dit apart bij me aanvragen.

INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgemaild dan kan dat alsnog. Ik zal dan de gegevens invoeren in de daarvoor bedoelde database. Details hierover zullen nog worden bekend gemaakt.

PORSCHE ONDERDELEN DIE NIET MEER WORDEN GELEVERD EN/OF GEMAAKT:
Voor de echte die-hard restaurateur en originaliteitfreak volgt hier belangrijke informatie. De volgende onderdelen zullen door Porsche niet meer worden geleverd en/of gemaakt:

· Ophangrubber bij de versnellingsbak, achter. (Porsche 914-4)
Als alternatief zijn tijdelijk nog de 914-6 rubbers te leveren. Deze zijn iets stugger, echter wel een goed alternatief. Vermoedelijk zullen deze 914-6 rubbers ook binnen (zeer) korte tijd niet meer verkrijgbaar zijn. Wil je er van verzekerd zijn de rubbers alsnog in je bezit te krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en ik zal ze voor je reserveren.

· Aluminium sierlijsten voor de voorruit, onderkant
Ik heb nog een aantal sets ingekocht dus ook hier geldt dat je contact met me op kan nemen om de sierlijsten te reserveren.

· Aluminium ruitglijder RECHTS in de deur voor de Porsche 914 v.a. modeljaar 1973
De linkerkant is al langere tijd nieuw niet meer leverbaar. De rechterkant is zeer binnenkort ook niet meer leverbaar dus wees er snel bij.

· Polsterdeel Links, tegen de voorruitstijl
Ook zeer binnenkort uitverkocht.

Mocht ik informatie ontvangen over andere onderdelen die bijna uitverkocht raken dan zal ik je hierover informeren.

In een later stadium zal ik ook aangeven welke delen Porsche (in beperkte oplage) weer opnieuw in productie heeft genomen.

Tot zo ver weer het nieuws in het 914-wereldje.

Ik wens je weer heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign