» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 30-11-2006

Beste 914parts.nl nieuwsbriefabonnee en 914 liefhebber

Het is nog niet zo lang geleden dat je een nieuwsbrief hebben ontvangen over de stand van zaken m.b.t. mijn website
Omdat de nieuwsbrief in de toekomst steeds belangrijker gaat worden is het de bedoeling dat je de nieuwsbrief ook vaker gaat ontvangen. Omdat de Nieuwsbrieven belangrijke informatie geven over bijv. onderdelen die wel of niet meer leverbaar zijn, is het belangrijk dit ook later nog eens na te kunnen lezen. Speciaal hiervoor heb ik dan ook een Nieuwsbrief Archief aangemaakt, zodat je altijd over deze informatie kan beschikken.


Ik ben ook zeer verheugd om je te vertellen dat we weer in de pas lopen met de updates en de technische tips. Immers had ik beloofd om maandelijkse een Tech Tip aan te bieden.
Naast de realisatie hiervan (dus nu al 12 Tech Tips voor het jaar 2006) is vanaf nu ook informatie op mijn website te vinden over het restauratieproject van mijn Porsche 914-6, de rijkspolitie-uitvoering. Ben je ongeduldig dan vind je hier alvast de directe link
Voor het complete overzicht van de updates verwijs ik weer naar de homepage onder de button: NIEUWS

VOOR VERDERE UPDATES, KIJK OOK ONDER:

VERKOOP >GEBRUIKTE ONDERDELEN:
Mocht je problemen hebben met de hoofdremcilinder ga dan snel naar het overzicht van gebruikte onderdelen.
Of ben je nog op zoek naar een gebruikt uitlaatsysteem voor de 914, 2.0 liter, grijp dan je kans voor dit nog zeer goede originele uitlaatsysteem.
Uiteraard zijn deze delen ook nieuw te verkrijgen.

VERKOOP > COLLECTORS ITEMS:
Zoek je een origineel cadeau om te geven of om te krijgen kijk dan snel onder COLLECTORS ITEMS. Hier zijn weer meerdere items aan toegevoegd.

TECH-TIP's:
Deze keer dus de 12e TECH-TIP toegevoegd.

EVENEMENTEN:
Ondertussen heb ik een aantal belangrijke evenementen voor komend jaar kunnen toevoegen. 914parts.nl heeft tot op heden nog geen keus gemaakt om op een beurs te staan met een eigen stand. Indien hier meer duidelijkheid over is zal ik dit in een volgende nieuwsbrief laten weten.
Wel zal ik weer aanwezig zijn op de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring in augustus 2007. Er bestaat de mogelijkheid om een kamerreservering voor je te regelen. Indien je interesse hebt, geef dit dan tijdig aan mij door. Gereserveerd is maar gereserveerd! Ook bestaat de mogelijkheid om via mij de Porsche Package voor het gehele weekend te bestellen. Ik kan een gereduceerde prijs bij Porsche aanvragen.
De Porsche Package houdt het volgende in:
. Toegang tot alle delen van het evenement, incl. Fahrerlager)
. Toegang tot de PORSCHE tent (altijd fijn voor als het regent)
. Toegang tot het geheel verzorgde (ontbijt-)buffet en de hele dag door eten en drinken
. Toegang tot de PORSCHE PARKING boven bij de PORSCHE AREA (alleen mogelijk met een PORSCHE voertuig)
. Welkomstcadeau van PORSCHE
Kortom, maximaal genot voor het gehele weekend (vrijdag t/m zondag)


VERKOOP >AUTO`S
Wil je een 914 restaureren of ben je op zoek naar een bijzondere 914, kijk dan bij het overzicht AUTO`s. Hier vind je o.a. een originele NL 914 in de bijzonder mooie kleur "RAVENNA GROEN". Deze NL 914 heeft een zeer interessante carrosserie en is dus een goede basis om weer een fijne 914 te maken. Meer details hieromtrent vind je uiteraard in het overzicht. De foto's geven een realistische toestand van de carrosserie weer.

NIEUWS >Nieuwsbrief archief
PORSCHE ONDERDELEN DIE NIET MEER WORDEN GELEVERD EN/OF GEMAAKT:
Voor de relevante informatie hiervoor verwijs ik naar mijn vorige Nieuwsbrief.
Zie hieronder de link naar het speciaal daarvoor ingerichte archief voor de Nieuwsbrief.

PORSCHE ONDERDELEN DIE WEER NIEUW WORDEN GEMAAKT EN WEER TE BESTELLEN ZIJN:
Aandrijfset met overbrenging 7:31 voor de Porsche 914 modeljaar 1970-1976
Onderdeelnummer 901 302 901 01

INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Ik blijf benadrukken hoe belangrijk het is om het chassisnummer van jouw 914 te ontvangen om deze database maximaal te kunnen opbouwen. Daarom wederom een oproep om de data van jouw 914 door te geven. Enkelen hebben de gegevens al aan mij doorgemaild of doorgebeld. Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgegeven dan kan dat alsnog (liefst via email). Ik zal daarna de gegevens invoeren in de daarvoor bedoelde database. Details hierover volgen nog.

TOEKOMST WWW.914PARTS.NL
Ondertussen heb ik voorbereidingen getroffen om de website m.b.t. het zoeken en bestellen van onderdelen wat makkelijker te maken. Je krijgt straks de mogelijkheid om onderdelen te kunnen kiezen in de volgende groepen.
. Nieuw
. Gebruikt
. Gereviseerd


Tevens zal er een mogelijkheid zijn om te kiezen uit de kwaliteit van de onderdelen:
. Origineel onderdeel
. After market (reproducties/namaak)


Ook zullen er meer prijzen worden vermeld.
Op deze manier kun je zelf het budget voor je 914 samenstellen.

De ontwikkeling van de website neemt echter veel tijd (en kosten) in beslag. Vooralsnog ontvang ik graag je vragen en/of bestellingen via e-mail of telefoon.
Ik hoop dat het ook voor jou een goede mix blijft tussen hobby en zakelijke transacties en ik zie je dan ook graag als klant tegemoet.

Tot zo ver weer een nieuwsbrief. Ik wens je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign