» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 15-01-2007

Beste 914parts.nl nieuwsbriefabonnee en 914 liefhebber

Ondertussen hebben zich weer nieuwe Nieuwsbrieflezers aangemeld. Ben jij een van deze nieuwe lezers dan heet ik je van harte welkom!

Mijn trouwe lezers wil ik op dezelfde wijze welkom heten, en ik wens iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol 2007 toe. Tevens wens ik je ook een fijn, gemotiveerd en plezierrijk Porsche 914 jaar toe. Mocht het tegenzitten bij je restauratie, dan hoop ik je doormiddels van dit nieuws opnieuw te kunnen motiveren om toch met je 914 door te gaan.

Evenementen:
Voor de oldtimer liefhebbers zijn de Evenementen alweer vroeg begonnen. Zo is het Keverwinterfestijn al weer achter de rug. Ik ben er zondag (7 januari) geweest en ben zelfs een 914 tegengekomen op het buitenterrein.
Ook is de beurs Interclassic en Topmobiel in Maastricht dit weekend ten einde gelopen. Hier had ik in eerste instantie met een stand aanwezig willen zijn. Uiteindelijk heb ik besloten om de kosten hiervoor te stoppen in de ontwikkeling van de on-line webshop.
Er is een begin gemaakt voor een overzicht van Evenementen voor 2007. Deze vind je op de bekende plaats op de website.

Een absolute aanrader voor jou als 914 liefhebber is dit jaar uiteraard de internationale 914 meeting in Groningen welke georganiseerd wordt door de Porsche 914 Club Holland. Ik zal er ook aanwezig zijn met een kleine promotiestand voor 914Parts.nl. Ben jij nog niet bekend met 914parts.nl dan in er voldoende gelegenheid hiermee kennis te maken. Mocht je geďnteresseerd zijn, bezoek dan via de Evenementenkalender de site van de Club en meld je aan !!!!.

Tevens wil ik je attent maken op de updates van WWW.914PARTS.NL

Tussen kerst en oud en nieuw was te weinig tijd om een aparte nieuwsbrief te versturen. Let daarom bij de volgende link op de laatste 2 updates voor de details:

Update 23-12-2006
VERKOOP > AUTO’S
Bij VERKOOP is een Porsche 914-6 toegevoegd

914 INFO
De naam van de button ‘Tech Tip’ is veranderd in ‘914 INFO’. Binnen deze groep vind je nu ook relevante Porsche 914-informatie, zoals o.a. modelinfo, chassisnummers, motorspecificaties en 914-kleuren. Het overzicht van TECH –TIP`s is tevens verhuisd naar deze groep. Hier vind je alweer de 12e Tech Tip.

OVER ARNO > MIJN 914-6
Verder heb ik nieuw opgespoorde Porsche 914-6 Rijkspolitie informatie kunnen toevoegen.

Update 15-01-2007
In deze update zijn de volgende items nieuw of toegevoegd:

NIEUWS / NIEUWSBRIEVEN
Alle voorgaande Nieuwsbrieven zijn nu overzichtelijk ondergebracht in het Nieuwsbrievenarchief. Het kan heel interessant zijn, omdat de nieuwsbrieven steeds voorzien worden van informatie over onderdelen en hun status van verkrijgbaarheid.

OVER ARNO > ARNO IN DE MEDIA
De Porsche 914 Club Holland heeft me gevraagd om te vertellen hoe ik tot de passie 914 ben gekomen. Voor sommigen is dit al bekend, wil je het nog eens nalezen bezoek me dan op: ‘Arno in de media’.

OVER ARNO > MIJN 914-6
Deze pagina is uitgebreid met o.a. foto’s en andere wetenswaardigheden. Hierbij voelde ik mezelf een rechercheur. Is erg leuk hier telkens weer wat meer over te weten komen.

OVER ARNO > ONDERDELEN MAGAZIJN
Hier vind je een overzicht met foto`s zodat je een kleine indruk kan krijgen hoe het magazijn van 914parts.nl eruitziet.

914 INFO > TECH TIP 01-2007
Mocht je jouw 914 net terughebben van de spuiter en de roestbakhandeling graag zelf willen doen, dan is deze Tech-Tip een uitkomst.

VERKOOP > BOEKEN
Toevoeging Technische Autowoordenboeken.
Altijd makkelijk om er bij te hebben. Veel 914 boeken zijn in het Duits of Engels geschreven. Deze woordenboeken kunnen je helpen om net even dat technische stukje wat je niet helemaal begrijpt te ontsleutelen.

VERKOOP > MINIATUREN & COLLECTORS ITEMS
Recent verschenen nieuwe Porsche 914 modelauto`s
Vaak is het lastig de modellen te verkrijgen omdat steeds vaker LIMITED EDITION`s worden uitgegeven. Ik heb er een aantal gereserveerd en kan enkele hiervan leveren. Dus wees er snel bij want nabestellen bij LE is vaak moeilijk.

PORSCHE 914-ONDERDELEN DIE WEER NIEUW WORDEN GEMAAKT EN WEER TE BESTELLEN ZIJN:
Op dit moment is er weer een aantal onderdelen opnieuw te verkrijgen:
Reparatieplaatwerkdelen:
- achterste kofferruimteplaatdeel
- spatbord achter links, B-stijl (slotvangerdrager)
- spatbord achter rechts, B-stijl (slotvangerdrager)
Uitlaat:
- 2.0 liter uitlaat (sportuitlaat MONZA) 2x 2 eindpijpen
Mocht je geďnteresseerd zijn, vraag dan naar de meest voordelige prijs.

INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Informatie, bestemd voor de nieuwe nieuwsbriefabonnee en voor diegenen die nog geen tijd hebben gevonden de data door te geven. Weer blijf ik benadrukken hoe belangrijk het is om het chassisnummer van jouw 914 te mogen ontvangen om deze database maximaal te kunnen opbouwen. Daarom wederom een oproep om de data van jouw 914 door te geven. Enkelen hebben de gegevens al aan mij doorgemaild of doorgebeld. Hiervoor mijn dank. Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgegeven dan kan dat alsnog (liefst via email). Ik zal daarna de gegevens invoeren in de daarvoor bedoelde database. Details hierover volgen nog.

Tot zo ver weer een nieuwsbrief. Ik wens je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign