» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 05-03-2007

Beste 914parts.nl nieuwsbriefabonnee en 914 liefhebber

Hierbij ontvang je alweer de 9e Nieuwsbrief van www.914parts.nl
Zoals altijd heb ik mijn best gedaan om mijn assortiment uit te breiden met voor ieder wat wils en vaak tegen zeer interessante prijzen.

Hieronder vind je een opsomming van de updates en andere wetenswaardigheden over de Porsche 914.

NIEUW aan de website toegevoegd:

. VERKOOP > SPECIALE AANBIEDINGEN (AANRADER!!!)
Hieronder vind je een groot aantal zeer interessant geprijsde onderdelen. Ik raad je zeker aan om hier een kijkje te nemen. Mocht je geļnteresseerd zijn in een aantal van deze onderdelen, mail mij dan onder vermelding van de gewenste actie nummers.

. VERKOOP > KLEDING
Ook toegevoegd is de sub-groep KLEDING. Hier vind je een aanbod van leuke Porsche kledingartikelen van zeer goede kwaliteit (zoals bijv. t-shirts, polo's, bodywarmers, regenjassen enz). Deze artikelen zijn in diverse kleuren en opdruk te bestellen.

. VERKOOP > GFK KUNSTSTOFDELEN
Mocht je plannen hebben om van je 914/914-6 een GT Replica te bouwen of om er een brede uitvoering van te willen maken, dan zou dit wel eens iets voor jou kunnen zijn.
Let wel, nog niet alle onderdelen staan er op. Mocht je ergens in geļnteresseerd zijn wat niet op deze lijst staat, neem dan even contact met mij op.

GEUPDATE zijn:

. VERKOOP > NIEUWE ONDERDELEN
Hier vind je weer een aantal onderdelen welke ik nieuw in mijn assortiment heb opgenomen (zoals bijv. after market fusee kogels of ombouwsets stuurstangen naar turbosets).

. VERKOOP > GEREVISEERDE ONDERDELEN
Ook hier heb ik een aantal items toegevoegd (zoals bijv. voorwielophangingen met nieuwe rubbers of achterwielophangingen met rubbers en nieuwe assen). Deze kan ik in een RUILSYSTEEM aanbieden voor zeer interessante prijzen.

. NIEUWS / NIEUWSBRIEVEN
Alle voorgaande Nieuwsbrieven zijn vanaf heden overzichtelijk ondergebracht in het Nieuwsbrievenarchief. Hierdoor is het handig om de informatie terug te vinden over bijv. de verkrijgbaarheid en/of status van de verschillende onderdelen.

. 914 INFO > TECH TIP 02-2007
In de maandelijkse Tech Tip vind je dit keer een uitleg over de 2 verschillende soorten fuseekogels.
Dit n.a.v. de aanbieding van de after market fusee kogels (zie onder VERKOOP / GEREVISEERDE ONDERDELEN).

TOEGEVOEGD zijn:

. EVENEMENTEN
Toegevoegd is de 54e TULPEN RALLYE 2007 (van 6 t/m 12 mei). Dit is een route van Mācon naar Noordwijk door 6 verschillende landen over 2600 km. De ouderdomsgrens voor auto's die worden toegelaten bij deze rallye is verhoogd naar 31-12-1971. Dat betekent dat er ook weer Porsche 914`s mee mogen doen. Wie weet is dit iets voor jou.

De absolute aanrader als 914 liefhebber blijft dit jaar uiteraard de internationale 914 meeting in Groningen welke georganiseerd wordt door de Porsche 914 Club Holland. Via de volgende link kan je er alles over lezen en je gelijk opgeven (klik hier)

Samen met de leden van de Porsche 914 Club Holland zou ik het ook leuk vinden om je hier te mogen verwelkomen. Ik zal er aanwezig zijn met een kleine promotiestand van 914Parts.nl en uiteraard deelnemen aan het gehele programma.

. INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Informatie, bestemd voor de nieuwe nieuwsbriefabonnee en voor diegenen die nog geen tijd hebben gevonden de data door te geven. Weer blijf ik benadrukken hoe belangrijk het is om het chassisnummer van jouw 914 te mogen ontvangen om deze database maximaal te kunnen opbouwen. Daarom wederom een oproep om de data van jouw 914 door te geven. Enkelen hebben de gegevens al aan mij doorgemaild of doorgebeld. Hiervoor mijn dank. Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgegeven dan kan dat alsnog (liefst via email). Ik zal daarna de gegevens invoeren in de daarvoor bedoelde database. Details hierover volgen nog.

Tot zo ver weer een nieuwsbrief. Ik wens je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign