» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 08-04-2007

Allereerst wenst 914parts.nl je een heel fijn Pasen toe. Hopelijk nodigt het mooie weer uit om tijdens deze dagen maximaal te kunnen genieten van je 914, ongeacht of je er nu mee gaat rijden of dat je deze dagen gaat gebruiken om je 914 te gaan restaureren.

Hierbij ontvang je alweer de 10e Nieuwsbrief van www.914parts.nl. Zoals altijd heb ik mijn best gedaan om mijn assortiment uit te breiden met voor ieder wat wils en vaak tegen zeer interessante prijzen.

Hieronder vind je een opsomming van de updates en andere wetenswaardigheden over de Porsche 914.

GEUPDATE zijn:

914 INFO > TECH TIP 03-2007
In de maandelijkse Tech Tip vind je een uitleg over de 2 verschillende Pedrini-velgen.

OVER ARNO > ARNO IN DE MEDIA:
In de Auto Motor Klassiek van deze maand staat een artikel over mijn Rijkspolitie 914-6.

VERKOOP > AUTO's
Bekijk de uitgebreide fotoreportage van een zeer bijzondere 914-6 welke te koop wordt aangeboden. Tevens is er een fotoreportage toegevoegd onder de zilveren 914-4, 1.7.

VERKOOP > KLEDING
Om een artikel te bestellen zijn nu aparte bestelformulieren toegevoegd.

EVENEMENTEN
Op deze pagina kun je een beknopte fotoreportage vinden van de Techno Classica in Essen (Duitsland) welke 914parts.nl heeft bezocht.

TOEGEVOEGD zijn:

EVENEMENTEN
Porsche Zandvoort Days
Deze internationale Porsche happening vindt plaats op 7 en 8 juli op Circuit Park.

De absolute aanrader blijft dit jaar uiteraard de internationale 914 meeting in Groningen welke georganiseerd wordt door de Porsche 914 Club Holland. Via de volgende link kan je er alles over lezen en je gelijk opgeven
klik hier

Samen met de leden van de Porsche 914 Club Holland zou ik het ook leuk vinden om je hier te mogen verwelkomen. Ik zal er aanwezig zijn met een kleine promotiestand van 914Parts.nl en uiteraard deelnemen aan het gehele programma.

Volgens recente informatie van de Porsche 914 Club Holland zijn er nog maar enkele plekken vrij! Dus mocht je toch van plan zijn om er heen te gaan, dan adviseer ik je om zo snel mogelijk te reserveren!

INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Informatie, bestemd voor de nieuwe nieuwsbriefabonnee en voor diegenen die nog geen tijd hebben gevonden de data door te geven. Weer blijf ik benadrukken hoe belangrijk het is om het chassisnummer van jouw 914 te mogen ontvangen om deze database maximaal te kunnen opbouwen. Daarom wederom een oproep om de data van jouw 914 door te geven. Enkelen hebben de gegevens al aan mij doorgemaild of doorgebeld. Hiervoor mijn dank. Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgegeven dan kan dat alsnog (liefst via email). Ik zal daarna de gegevens invoeren in de daarvoor bedoelde database. Ondertussen in de website in een vergevorderd stadium en zal de officiŽle lancering zeer binnenkort gaan plaatsvinden!

Tot zo ver weer een nieuwsbrief. Ik wens je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign