» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 15-05-2007

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914 Liefhebber,

Belangrijke Informatie:
WWW.914Parts.NL is t/m 30 mei met vakantie. Voor dringende gevallen zijn wij va. 24 mei beperkt bereikbaar.

GEUPDATE zijn:
∑ 914 INFO > TECH TIP 16 (elektronische brandstofinspuiting)
∑ 914 INFO > TECH TIP 17 (beschadiging aan drukvoeler)
∑ 914 INFO > TECH TIP 18 (uitbouwbeschrijving voor inrichting verhoogde toerental)

De Tech Tip is deze keer uitgebreid met 3 nieuwe om weer in de pas te lopen en om de update binnen de vakantieperiodes te kunnen compenseren.

∑ EVENEMENTEN (tip: wanneer een fotocamera-icoontje vermeld staat, kan men hier een fotoreportage bekijken.
- In een tussentijdse update is hier een uitgebreide fotoreportage toegevoegd bij het overzicht van de Paasraces op Parkcircuit Zandvoort.
- de eerste fotoís van de aankomst van de Tulpenrally zijn toegevoegd. Binnenkort volgt hier een verslag van de impressie van Rob Klarenbeek die deel heeft genomen met zijn Porsche 914.

TOEGEVOEGD zijn:
∑ VERKOOP > NIEUWE ONDERDELEN
∑ VERKOOP > GEREVISEERDE ONDERDELEN
Hier zijn weer enkele onderdelen aan toegevoegd.

TIP voor de snelle beslisser!
Recent heb ik weer een set van vier Fuchsvelgen binnengekregen. Deze is gestraald en dient alleen nog worden gespoten of gepolijst. Mocht je deze nog zoeken laat het dan snel weten, want de vraag naar deze velgen is enorm groot.


Onthoud ook dat de getoonde onderdelen niet de enige onderdelen zijn die ik kan leveren. Mocht je op zoek zijn naar speciale delen vraag dan vrijblijvend naar de condities. Het aanbod op gebied van nieuw, gebruikt en gereviseerde delen is de laatste maanden alleen maar toegenomen. De kans dat ik je kan voorzien is daarom bijzonder groot. Ook de ruildelen worden ook steeds belangrijker in het onderdelenassortiment. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid een zoekopdracht bij mij in te dienen.

Taxaties:
Binnenkort zal er weer een Taxatiedag worden gepland. Mocht je net een 914 hebben gekocht of net klaar zijn met je restauratie of is je huidige taxatiegeldigheid verlopen maak dan gebruik van deze speciale taxatiedag. Niet alleen deskundige begeleiding bij de taxatie maar ook een bijeenkomst met andere 914 eigenaren zou dit tot een leuke dag kunnen maken. Vraag naar de mogelijkheden en condities.

∑ EVENEMENTEN
Binnenkort is het zo ver. De internationale 914 meeting in Groningen welke georganiseerd wordt door de Porsche 914 Club Holland zal goed worden bezocht.
WWW.914PARTS.NL zal op dit evenement op zaterdag een promotiestand opbouwen. Voor deelnemers en overige gasten is dit een uitstekende gelegenheid om eens persoonlijk kennis te maken en informatie in te winnen over de ruildelen en after market producten.

∑ PORSCHE ONDERDELEN DIE WEER NIEUW WORDEN GEMAAKT EN WEER TE BESTELLEN ZIJN:
Voorruitrubber: dit belangrijke rubber was ca 2 jaar niet meer leverbaar en wordt nu door Porsche opnieuw aangeboden. Het advies van Porsche is dit rubber altijd met nieuwe aluminium lijsten te monteren. Ondertussen heb ik al enkele bestellingen gedaan en blijkt het toch lastig te zijn om deze rubbers en lijsten op tijd te ontvangen. Leverstagnaties zijn nog steeds aan de orde. Mocht je voor jouw 914 dit rubber nog nodig hebben dan zie ik graag je bestelling tegemoet.

∑ INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Stukje bij beetje wordt gewerkt aan het compleet maken van deze website. Nog even wat geduld en ik hoop spoedig aan te kunnen kondigen wanneer de site on-line zal gaan.
Weer blijf ik benadrukken hoe belangrijk het is om het chassisnummer van jouw 914 te mogen ontvangen om deze database maximaal te kunnen opbouwen. Daarom wederom een oproep om de data van jouw 914 door te geven. Enkelen hebben de gegevens al aan mij doorgemaild of doorgebeld. Hiervoor mijn dank. Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgegeven dan kan dat alsnog (liefst via email). Ik zal daarna de gegevens invoeren in de daarvoor bedoelde database. Ondertussen in de website in een vergevorderd stadium en zal de officiŽle lancering zeer binnenkort gaan plaatsvinden!

Tot zo ver weer een nieuwsbrief. Ik wens je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign