» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 11-07-2007

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914-Liefhebber,

Met de vakantiemaanden voor de boeg is de kans groot dat men zijn 914 weer te voorschijn haalt. Of wellicht met de 914 op vakantie zal gaan. Mocht dit het geval zijn dan is het natuurlijk verstandig om de auto nog eens een grondige inspectie te laten ondergaan.
De meest voorkomende onderdelen m.b.t. een onderhoudsbeurt (zoals bijv. bougies, verdeelkappen, V-snaren, oliefilters,) heeft 914Parts.nl op voorraad.
Ook in geval van andere vragen over je 914, kun je contact met mij opnemen.

GEUPDATE zijn:
914 INFO > TECH TIP 19: ongelijkmatige werking van de handrem
EVENEMENTEN: (tip: wanneer een fotocamera-icoontje vermeld staat, kan men hier een fotoreportage bekijken. - Tulpenrally 2007: hier vind je het reeds aangekondigde interview met Rob Klarenbeek
- Internationale Porsche 914 meeting in Groningen: toegevoegd een zeer uitgebreide fotoreportage
TOEGEVOEGD zijn:

EVENEMENTEN:
- Porsche Clubdag 2007 (24 juni jl.) gezamenlijke clubdag van alle Nederlandse Porsche clubs + fotoreportage
- Zomeravondcompetitie op Circuit Zolder, BelgiŽ (7, 8 juli jl.) met uitgebreide fotoreportage van zaterdag, 7 juli.
VERKOOP > NIEUWE ONDERDELEN
VERKOOP > GEBRUIKTE ONDERDELEN
VERKOOP > AUTO`S (vooraankondiging 914 2.0 liter) toegevoegd: Lancia Fulvia Coupť 1966
VERKOOP > SPECIALE AANBIEDINGEN: Hier komt binnenkort een (nieuw) overzicht van speciale aanbiedingen. Ondertussen heb ik al een klein begin gemaakt.
VERKOOP > MINIATUREN / COLLECTORITEMS. Hier zijn enkele modellen aan toegevoegd.
VERKOOP > ONDERDELEN OVERIGE PORSCHE TYPES (toegevoegd)
ALGEMENE INFORMATIE:
Onthoud dat de getoonde onderdelen op mijn website niet de enige onderdelen zijn die ik kan leveren. Mocht je op zoek zijn naar speciale delen vraag dan vrijblijvend naar de condities. Het aanbod op gebied van nieuw, gebruikt en gereviseerde delen is de laatste maanden alleen maar toegenomen. De kans dat ik je kan voorzien is daarom bijzonder groot. Ook de ruildelen worden steeds belangrijker in het onderdelenassortiment. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid een zoekopdracht bij mij in te dienen.

TAXATIE:
Binnenkort zal er weer een Taxatiedag worden gepland. Mocht je net een 914 hebben gekocht of net klaar zijn met je restauratie of is je huidige taxatiegeldigheid verlopen maak dan gebruik van deze speciale taxatiedag. Niet alleen deskundige begeleiding bij de taxatie maar ook een bijeenkomst met andere 914 eigenaren zou dit tot een leuke dag kunnen maken. Vraag naar de mogelijkheden en condities.
Meld je alvast aan voor een taxatie van jouw Porsche 914.

EVENEMENTEN:
OLDTIMER GRAND PRIX 10,11 en 12 augustus 2007.
Ondertussen heeft 914parts.nl zich ingeschreven voor dit jaarlijks terugkerend super evenement op oldtimer gebied. We zullen er het gehele weekend (vrijdag t/m zondag) zijn.

TIP:
Wil je de komende zomer helemaal in 914-stijl gaan touren bekijk dan het overzicht van de kledinglijn op de volgende pagina: http://www.914parts.nl/index.php?cont=kleding
In de kleurkaart vind je een overzicht van de diverse kleuren.

PORSCHE ONDERDELEN DIE WEER NIEUW WORDEN GEMAAKT EN WEER TE BESTELLEN ZIJN:
Voorruitrubber: dit belangrijke rubber was ca 2 jaar niet meer leverbaar en wordt nu door Porsche opnieuw aangeboden. Het advies van Porsche is dit rubber altijd met nieuwe aluminium lijsten te monteren. Ondertussen heb ik al enkele bestellingen gedaan en blijkt het toch lastig te zijn om deze rubbers en lijsten op tijd te ontvangen. Leverstagnaties zijn nog steeds aan de orde. Mocht je voor jouw 914 dit rubber nog nodig hebben dan zie ik graag je bestelling tegemoet.
Ondertussen zijn ook de aluminium lijsten weer verkrijgbaar.

INTERNATIONALE 914 REGISTRATIE WEBSITE:
Zoals altijd aan het einde van de Nieuwsbrief blijf ik benadrukken hoe belangrijk het is om het chassisnummer van jouw 914 te kunnen registreren om deze database maximaal te kunnen opbouwen. Daarom wederom een oproep om de gegevens van jouw 914 door te geven. Het is de bedoeling dat in de toekomst een internationale website voor de registratie van de 914 wordt gelanceerd. Indien je jouw gegevens en de gegevens van je Porsche 914 nog niet hebt doorgegeven dan kan dat alsnog (liefst via email). Ik zal daarna de gegevens invoeren in deze database. Een aantal van jullie heeft de gegevens al geleverd. Hiervoor mijn dank.
Ondertussen is de website in een vergevorderd stadium en zal de officiŽle lancering zeer binnenkort gaan plaatsvinden!

Tot zo ver weer een Nieuwsbrief. Ik wens je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign