» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 25-07-2008

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914-Liefhebber,

Het heeft even geduurd sinds de laatste nieuwsbrief, maar hier is ie dan weer.

Het is je misschien opgevallen dat 914parts.nl zijn naam heeft gewijzigd in 914parts.EU. Een kleine wijziging, maar wel met groot gevolg. Want door uitbreiding van het magazijn is 914parts.EU nu de grootste onderdelenaanbieder op 914-gebied in Europa geworden.
Niet alleen op onderdelengebied is 914parts.EU het juiste adres, maar ook voor de aanschaf van een 914 heb je bij ons nu volop keuze in alle prijsklassen, van restauratieproject tot concoursauto.
Door deze uitbreiding is het nu mogelijk om op één locatie meer dan 10 914’s te bewonderen. Zo’n groot aanbod maakt het zeer aantrekkelijk om langs te komen, hoe groot de afstand ook is. Want zeg nou zelf. Het bekijken van zoveel 914’s bij elkaar, blijft natuurlijk een genot om naar te kijken.
Dus mocht je geïnteresseerd zijn in een 914, aarzel niet langer en maak een afspraak om langs te komen.

Wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat 914parts.EU ook adviseert en assisteert bij diverse aanpassingen aan 914’s, zoals bijv. het ombouwen naar een GT-look, motor tuning en andere kleine en grotere werkzaamheden.
Ook de verzorging van een APK behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn blij om op dit moment een drietal speciaal geselecteerde 914’s (waaronder een 914/6) aan te kunnen bieden, waarvan de gehele (onderhouds-) historie bekend is vanaf de eerste eigenaar
Bekijk de website of de link hieronder voor meer informatie over deze auto’s.

Ben je meer geïnteresseerd in de techniek van een 914 en vind je het leuk om zelf te sleutelen, bekijk dan ons restauratieproject op de website of volg de link hieronder voor meer informatie.
Het is trouwens sowieso de moeite waard om langs te komen bij 914.parts.EU, want nog niet alle restauratieprojecten staan op de website.

Van 8-10 augustus zal voor de 36e keer de Old Timer Grand Prix (Nürburgring, Duitsland) plaatsvinden. 914parts.EU zal dit evenement weer gaan bezoeken.
Het zou leuk zijn om daar ook andere 914-liefhebbers te kunnen ontmoeten dus wie weet vind je het de moeite waard om ook jouw 914 uit de stalling te halen en zelf een bezoekje te brengen naar dit bijzondere evenement.

Hieronder volgt een overzicht van updates en/of toevoegingen aan de website sinds de laatste nieuwsbrief.

GEUPDATE zijn:
· EVENEMENTEN >2008: fotoverslag van Techno Classica, Historic Zandvoort Trophy, Beautiful Budel

· NIEUWS: Archief Nieuwsbrieven

· OVER ARNO > MIJN 914/6 RIJKSPOLITIE >FOTO’S: op deze pagina is een aantal foto’s van de 914/6 rijkspolitie toegevoegd.
Ook vind je hier foto’s van 914’s uit de tijd toen ze werden ingezet bij de politie in Duitsland (gedetailleerde omschrijving bij deze foto’s zullen z.s.m. worden toegevoegd). Onderaan de pagina vind je ook nog een link met een zeer interessant verhaal m.b.t. mijn rijkspolitie 914/6!

· OVER ARNO > ARNO IN DE MEDIA >Hier is een artikel toegevoegd geplaatst in een regionale krant.

· 914 INFO > TECHNISCHE TIPS> Toegevoegd Tech Tip 27 (beschrijving en aansluiting van het brandstofsysteem van een Porsche 914-4

· VERKOOP > AUTO’S >Hier vind je een geselecteerde aanbod van 914’s

I.v.m. de belangstelling voor de Porsche horloges, zal de speciale actie van onze vorige Nieuwsbrief worden verlengd.
SPECIALE ACTIE (GELDIG T/M 31-08-08 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKT):
· Porsche horloge
Normale prijs € 17,50, NU € 15,00

ALGEMENE INFORMATIE:
De getoonde onderdelen op mijn website zijn slechts een klein deel uit mijn assortiment. Mocht je op zoek zijn naar speciale onderdelen laat dit dan even weten. Wellicht kan ik je verder helpen.
Het aanbod op gebied van nieuwe, gebruikte en gereviseerde delen is de laatste maanden alleen maar toegenomen. De kans dat ik je kan voorzien is daarom bijzonder groot.
Ook de ruildelen worden steeds belangrijker in het onderdelenassortiment.

Tot zo ver weer een Nieuwsbrief. Wij wensen je heel veel surf- en rijplezier en tot de volgende nieuwsbrief!

PS: de wijziging naar 914parts.EU zal voor jou geen gevolgen hebben. Je kunt 914parts.nl en het oude email adres gewoon blijven gebruiken.

We hopen dat je in je vakantie extra kan genieten van je 914.

Ten slotte. Mocht je nog op vakantie gaan, dan hopen we dat je je 914 hierbij maximaal kan betrekken.

We wensen je de komende tijd heel veel zonnige (topless) dagen.

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign