» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 03-12-2008

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914-Liefhebber,

De maand december is voor velen van ons een periode met veel extra vrije dagen. Vaak wordt deze periode benut om weer met onze hobby, de Porsche 914, bezig te zijn.

914 Parts zal trachten om tijdens deze feestdagen maximaal aanwezig te zijn en om je bij eventuele vragen en levering van onderdelen optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ook zou je deze mogelijkheid kunnen benutten om eens een kijkje te komen nemen bij 914parts of persoonlijk je reparatie/restauratieplannen met ons te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Met betrekking tot het leveren van onderdelen informeren wij graag over het volgende:

Let op, wij kunnen tot 11 december bestellingen aannemen. Daarna kan dit pas weer vanaf de eerste week van januari. Mocht je in je vrije dagen willen sleutelen aan je 914 en je hebt nog onderdelen nodig laat het dan op tijd weten. We doen onze uiterste best om alles op tijd voorradig te hebben.

Taxatiedag, zaterdag 13 december a.s.
Het is nog mogelijk om je aan te melden met je 914 voor onze Taxatiedag bij 914parts op 13 december a.s. Ook kun je vrijblijvend langskomen om deze taxatiedag eens van dichtbij mee te maken. Neem even contact op met ons wanneer je van plan bent te komen (met of zonder je 914).

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign