» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 19-12-2008

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914-Liefhebber,

Hier is ie dan, de laatste Nieuwsbrief in 2008 van 914parts.eu

Wij kunnen dit jaar terugkijken op een aantal bijzondere ontwikkelingen en gebeurtenissen. Zo is 914parts uitgebreid met een showroom waardoor we in staat zijn om een groot aantal auto’s te tonen en aan te bieden. Ook is het kantoor verhuisd naar het magazijn, waardoor we nog sneller de onderdelen kunnen leveren.

In 2008 hebben wij wederom een groot aantal evenementen bezocht zoals je hebt kunnen lezen in onze vorige Nieuwsbrieven. Bij elk evenement bezocht door 914parts, vind je een fotoreportage op onze homepage (onder ‘Evenementen’).

Ons servicepakket is flink uitgebreid. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. reparatie- en onderhoudsbegeleiding van je 914. Klik hier voor meer informatie over al onze services.

2009: 40 jaar Porsche 914
Voor het geval je het nog niet wist, in 2009 is het 40 jaar geleden, dat de allereerste Porsche 914 van de lopende band rolde. Dit zal natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat de internationale meeting in Duitsland (Bad Honnef) van 22 tot 24 mei, weer massaal zal worden bezocht. Dit is een unieke kans om een groot aantal 914’s (rond de 100 stuks!) bij elkaar te kunnen zien. Wij hebben ons in elk geval al ingeschreven.

Net als in 2008 zijn we van plan om ook in 2009 weer een speciale taxatiedag te organiseren. Een taxatie kan belangrijk zijn, omdat bijv. de geldigheid van je taxatierapport is verlopen of je bent klaar met de restauratie en je hebt een nieuw taxatierapport nodig. Je kunt je te allen tijde voor deze taxatiedag bij ons aanmelden.

Een blijvende aanrader is de Oldtimer Grand Prix die in 2009 van 7-9 augustus op het circuit van de Nürburgring (Duitsland) wordt gehouden. Wij raden je aan om te kiezen voor een ‘Porsche package’. Wij helpen je graag bij boekingen of andere informatie hierover. Om een impressie te krijgen van dit fantastische evenement kun je op onze homepage de fotoreportage van 2008 bekijken.

Alle updates van de website van 914parts.eu kun je hier terugvinden

Let ook op onze speciale aanbiedingen!

Mocht je vragen hebben, dan vind je hieronder onze contactgegevens. Wellicht interessant om te weten is dat wij tussen Kerst en Oud en Nieuw gewoon geopend zijn. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom en magazijn. Of mocht je verder nog vragen of wensen hebben (bijv. het bespreken van reparatie- of restauratieplannen), maak gerust een afspraak. De koffie wordt vers gezet.

Je kunt ons ook op 3 en 4 januari bezoeken op het Kever Winter Festijn op het Autotron te Rosmalen op de stand van Kaag Kevers. Mocht je van plan zijn om te komen en je hebt nog onderdelen nodig, laat het ons even weten en we nemen deze graag voor je mee.

Tot slot willen we jou bedanken voor je interesse in 914parts.eu. Veel plezier met je bezoek aan onze website. We wensen jou en je familie fijne kerstdagen en een gezond 2009.

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign