» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 09-04-2009

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914-Liefhebber,

De lente is begonnen! De kleurrijke bloembollenvelden rond ons bedrijf trekken alweer veel toeristen uit binnen- en buitenland. Wellicht is het een leuk idee om zelf een kijkje te nemen hier in de Bollenstreek en te genieten van het prachtige uitzicht vanuit je 914. Misschien een leuk idee voor de Paasdagen…

Zoals je van ons gewend bent, brengen we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van een aantal interessante tips en wetenswaardigheden rond de 914 of een update op onze website. We wensen je veel plezier met het lezen en het surfen. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Internationale meeting, Duitsland (22-24 mei)
Het allerbelangrijkste om te vermelden is dat voor de internationale meeting in Duitsland nog slechts 9 plaatsen beschikbaar zijn. Laat dit 40-jarige jubileum van onze 914 niet aan je voorbij gaan en meld je zo snel mogelijk aan. Het blijft toch een unieke gebeurtenis om 100 (!) 914’s bij elkaar te zien.
Klik hier om je aan te melden via het aanmeldingsformulier

Ook hebben we bij Evenementen een Rally toegevoegd.

Nieuw Porsche 914 boek: ‘40 Jahre Sportwagenlegende 914 VW-Porsche’
Eind mei zal het lang verwachte nieuwe Porsche 914 boek uitkomen. Je kunt deze in een voorbestelling alvast bij ons reserveren.
Klik hier voor meer informatie over dit boek

Nieuwe foto’s Rijkspolitie Porsche 914/6
Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van onze eigen Rijkspolitie Porsche 914/6. Deze zijn beschikbaar gesteld door Jan de Winter. Hij was de toenmalige brigadier die in deze Porsche op de Nederlandse wegen heeft gesurveilleerd.
Klik hier voor de foto’s

Speciale aanbiedingen
Het is de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen aan onze speciale aanbiedingen site. Op deze site worden regelmatig nieuwe interessante onderdelen toegevoegd, zoals recent o.a.:
- nieuw old-stock mistlampen (ronde uitvoering)
- nieuw old-stock verstralers (ronde uitvoering)
- Weber carburateursets voor 914/4 of 914/6
- restauratieprojecten
- diverse motoren
- en nog veel meer
Klik hier voor ons aanbod aan speciale aanbiedingen, er zit vast iets voor je bij

Aanbod 914’s
We hebben weer een hele mooie 914/4 toegevoegd op onze homepage voor een zeer interessante prijs. Ook willen we je attenderen op een mooie groene 914/6 die we binnenkort in onze nieuwe showroom gaan plaatsen. Tijdens ons bezoek aan de Techno Classica is ons opgevallen dat de prijzen in Duitsland voor 6-cilinder uitvoeringen behoorlijk hoog liggen. Dus wil je ooit een keer een switch maken naar deze toch wat zeldzamere uitvoering, heb je nu de gelegenheid om voor een interessant bedrag in het bezit te komen van een 914/6.
Klik hier voor deze en andere 914’s

Aanbod onderdelen voor andere Porsche types
We hebben ons aanbod voor verschillende Porsche types m.b.t. bijvoorbeeld remtangen behoorlijk kunnen uitbreiden. Ook hebben we nu een aantal draagarmen op ruilbasis op voorraad.
Klik hier om een indruk te krijgen van ons assortiment

Verhuizing 914parts
Nog even en het is zo ver, dan gaat 914parts verhuizen. Begin mei zal de grote verhuizing plaatsvinden van De Zilk naar Noordwijkerhout. Natuurlijk zullen we ons best doen om ook gedurende deze verhuizing je zo snel mogelijk te blijven helpen.

Rest ons nog om jou en je familie hele fijne paasdagen te wensen.

Tot de volgende Nieuwsbrief.

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign