» toevoegen aan favorieten
   » site map
porsche 914 onderdelen
Home
 
Nieuws
 
Verkoop
 
Service
 
914 Info
 
Evenementen
 
Over Arno
 
Contact
 
Links
    » NIEUWS
 
  Aan/afmelden nieuwsbrief
 
Nieuwsbrief archief
 
 

De aangeboden onderdelen zijn slechts een greep uit het gehele assortiment!

Vraag vrijblijvend naar de overige leverbare delen.

arno wienands porsche 914 914/6 914/6 parts onderdelen www.914parts.nl nieuwe onderdelen gebruikte onderdelen boeken collectors items miniaturen minichamps vopo vwporsche vw volksporsche volks porsche tech tips technische tips porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914 porsche 914
NIEUWS » ARCHIEF » NIEUWSBRIEF
 
Nieuwsbrief 09-09-2009

Beste Nieuwsbriefabonnee en 914-Liefhebber,

Het verheugt ons om je weer een nieuwsbrief te kunnen sturen boordevol interessante nieuwtjes m.b.t. tot je Porsche 914 en Porsche in het algemeen.

De volgende items komen aan de orde:
1) Porsche Evenement op Europark Circuit Zandvoort op zondag, 27 september 2009
2) Boek: VW-Porsche 914, 40 Jahre Sportwagenlegende
3) Boek: Porsche – Ferrytales
4) Vooraankondiging taxatiedag bij 914Parts op de nieuwe locatie
5) Aanbod 914's
6) Verkoop van je 914
7) Bodemplaat voor restauratie Porsche 914 tijdelijk weer leverbaar (wees er snel bij !)
8) Nieuwe voorruit voor je Porsche 914

--------------------

1) Porsche Evenement op Europark Circuit Zandvoort op zondag, 27 september 2009
Dit wordt het grootste (en onafhankelijke) Porsche Evenement van Nederland! Zondag 27 september gaat een prachtige dag worden voor iedereen met een passie voor alles wat te maken heeft met het roemruchte merk Porsche! Actie, gezelligheid, beleving en design! Circuit Park Zandvoort is dit jaar de perfecte setting voor het ultieme Porsche evenement van het jaar!
Tijdens Porsche Scene Live 2009 kun je niet alleen genieten van zowel de nieuwste modellen, occasions en de tijdloze klassiekers maar ook van diverse bijzondere activiteiten, primeurs, de aanwezige specialisten, Clubs, fashion, Porsche-design en lifestyle! Porsche Scene Live 2009 is een outdoor evenement. Daarom zal natuurlijk ook op het gebied van outdoor-lifestyle een aantal bijzondere bedrijven aanwezig zijn. Zij presenteren de meest exclusieve collecties en primeurs.
Op de Porsche Paddock bruist het van gezelligheid met alle clubstands, merkenpresentaties, primeurs op fashion en culinair gebied. De rijke en imposante historie van het merk Porsche biedt iedere liefhebber een waar schouwspel aan prachtexemplaren. De meest bijzondere wagens kun je voorbij zien komen op het circuit en op de speciale Continental Car Catwalk. Op deze Catwalk zal een dagvullend programma gepresenteerd worden waar ook schitterende modeshows, presentaties en interviews met bekende Nederlanders en coureurs zullen plaatsvinden!
Rijden in ieder type Porsche op de openbare weg is een sensatie op zich! Voor de Porscherijders biedt Porsche Scene Live 2009 diverse mogelijkheden om hun wagen eens te proberen op Circuit park Zandvoort! Slalom, behendigheidstrainingen en andere vormen van voertuigbeheersing zullen u ter plaatse worden aangeboden. Naast de Classic en Youngtimer Parade om 15:00 uur zullen diverse andere mogelijkheden een onvergetelijke ervaring gaan bezorgen!
Porsches hebben met bestuurder gratis toegang tot het evenement. De overige inzittenden betalen slechts €10,-. Kinderen tot 8 jaar hebben tevens gratis toegang.
Bovendien heb je gratis toegang tot het bekende naastgelegen Nationaal Oldtimer Festival 2009. Je krijgt toegang tot 2 evenementen voor de prijs van 1!
Voor meer informatie volg deze link:
http://www.porschelive.nl/nl/home/show/350/home.html

914 eigenaren opgelet!
914parts zal, in samenwerking met de organisatie van het evenement, een speciaal Porsche 914 area inrichten. Hier zullen we allemaal ons geliefde Porsche 914 model bij elkaar zetten.
Vanwege organisatorische redenen willen we je wel vragen zo spoedig mogelijk door te geven of je van plan bent om met je 914 te komen!
Ben je van plan om dit evenement te bezoeken en heb je nog onderdelen en/of boeken nodig, laat het ons weten. We nemen dit graag voor je mee om de verzendkosten te besparen.

--------------------

2) Boek : VW-Porsche 914, 40 Jahre Sportwagenlegende
(VANWEGE GROOT SUCCES HEBBEN WE WEER NIEUWE BOEKEN OP VOORRAAD)
Uitgever Heel, Duitse uitgave, ingebonden, ca 144 pagina's, ca 220 foto's
40 Jahre Sportwagenlegende
Biografie

2009: 40 jaar Porsche 914
Naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de Porsche 914 is in Duitsland een nieuw boek op de markt gekomen. Dit boek vertelt niet alleen de spannende ontwikkelingsgeschiedenis van de 914, het vertelt ook over de naadloze sportcarričre en belicht de historie rondom de speciale uitvoeringen. Het geeft gedetailleerde koopadviezen voor alle modellen.
Prijs € 29.90

--------------------

3) Boek : Porsche – Ferrytales Biografie: ca 770 pagina's en meer als 800 afbeldingen met gedeeltelijk kleurenfoto`s.
(gebonden uitvoering in verzamelaarbox) 250 x 295 mm
Absolute aanrader !!!!

Inhoud: De luchtgekoelde Porsche 911 is tot vandaag wereldwijd het begrip voor sportwagens. Zijn schepper Ferry Porsche had in 1948 een groot idee: Op de technische basis van de door zijn vader Ferdinand Porsche geconstrueerde VW Kever ontwikkelde hij zijn eerste sportwagen, de Porsche 356. Van oorsprong was er alleen een kleine serie gepland, de rest is geschiedenis. Automobieliconen verlieten sinds die tijd de fabriek in Stuttgart, van de klassieke 911 en de modelseries 914, 924, 928 of 944 tot en met de Boxster... Rijden in zijn mooiste vorm. Porsche is sinds tientallen jaren maatgevend geworden als het gaat om snelheid, kwaliteit en vormgeving. Tot vandaag hebben de sportauto's van Porsche meer dan tienduizend autoraces gewonnen! Het bedrijf en zijn sportauto's zijn een legende geworden. Maar wie was de schepper van deze mythe? Wie was Ferry Porsche? Wat heeft hem bewogen en geleid? "Ferrytales" herinnert aan de mens en ondernemer Ferry Porsche (1909-1998), vertelt van zijn ideeën en visies en presenteert een omvangrijke Porsche -model geschiedenis van 1948 tot 1998.
Speciale prijs van € 150,- nu voor € 49,90 (zolang de voorraad strekt)

--------------------

4) Vooraankondiging taxatiedag bij 914Parts op onze nieuwe locatie in Noordwijkerhout
Ben je aan een (nieuwe) taxatie toe van je 914 voor de waardebepaling van je verzekering, laat het ons dan weten. We plannen nl. in oktober weer onze jaarlijkse taxatiedag, deze keer op onze nieuwe locatie. Dit is altijd weer een gezellige dag met een aantal 914 liefhebbers bij elkaar. Natuurlijk ben je ook van harte welkom indien je geen 914 hebt voor taxatie. Je kunt dan zo'n taxatie van dichtbij meemaken en tegelijk kennis maken met onze nieuwe locatie in Noordwijkerhout.

Meerwaarde en doelstelling van taxaties via 914parts:
Om een reële heropbouwwaarde van de Porsche 914 te kunnen benaderen hebben wij contact gelegd met een speciaal geselecteerd taxatiebureau. 914Parts bespreekt met dit bureau tevens de ontwikkeling van de onderdelenprijzen. Hierdoor zorgen we voor een reële heropbouwwaarde van dit moment.

Elke 2 jaar
Wij adviseren om de taxatie om de 2 jaar opnieuw te laten uitvoeren i.v.m. de stijging van de onderdelenprijzen c.q. de prijsstijging van de auto. Vaak zijn binnen die 2 jaar ook technische verbeteringen aan de auto gedaan die direct invloed hebben op de waarde.

--------------------

5) Aanbod 914's
We verwachten weer een aantal speciale 914's die we kunnen toevoegen aan ons 914 aanbod. Heb jij kennissen of vrienden enthousiast kunnen maken voor de 914 of ben je zelf op zoek naar een andere 914, volg dan onderstaande link voor ons aanbod. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om de auto's te komen bekijken.
Heb je andere wensen, bijvoorbeeld een 914 in een andere kleur of andere uitvoering, laat het ons weten. Aangezien wij continue contact hebben met aspirant verkopers zou het goed mogelijk zijn dat wij jou toch kunnen helpen aan de 914 die jij zoekt.

--------------------

6) Verkoop van je 914
Wil je jouw 914 verkopen? We staan graag tot je beschikking voor alle bemiddeling en verzorging voor de verkoop van je 914. Maak hiervoor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

--------------------

7) Bodemplaat voor restauratie Porsche 914 tijdelijk weer leverbaar (wees er snel bij !)
Reparatieplaatwerkdeel voorkant en/of achterkant, voor alle Porsche 914 modellen...
Recent hebben we weer een aantal binnen kunnen krijgen. Backorder statussen hebben we al geďnformeerd en zijn uitgeleverd. Ben je op zoek naar deze delen, laat het dan spoedig weten. Deze delen komen helaas maar mondjesmaat binnen en de levertijd is vaak erg lang.

--------------------

8) Nieuwe voorruit voor je Porsche 914
Heb je een nieuwe voorruit nodig voor je 914, schrijf je dan nu in voor de voorinschrijving.
Om hoge verzendkosten van de fabrikant te besparen geven je nu de mogelijkheid een nieuwe voorruit per voorinschrijving te bestellen. (Voorruit wordt door ons niet verstuurd, ophalen op afspraak is mogelijk)
Je kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen:
Voorruit: blank
Voorruit: getint, groen
Voorruit: getint, groen met groene baan

Tot zo ver deze nieuwsbrief.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, laat het ons weten.

Wij wensen je nog een prettige nazomer toe.

Vriendelijke groet,

Arno Wienands
 
  NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op WWW.914PARTS.NL
VERDER »


 
 
Copyright © Arno Wienands   |   Ontwerp: BerlothDesign